TISDAG

Idag har vi varit ut och kört med Gabi. Många timmar.
Senare kom Eve, Lillis & Emilia och vi for till Strampen en stund på en och bara chillade. Där var det mycke folk, och bekanta med. Avslutade kvällen med att sitta en stund på Hoviska med Disa, Vilma, Aksu, Topi, Samu & Jonne.

Nu en stund dator, sen sova!



310511

Detta som har hänt idag:

* Vaknat 9
* Befunnit mig i solf 10 (frissan)
* Varit hemma 12.30
* Sminkat mig
* 14.00 studentfoton vi Airaksinen


Nu tänker jag äntligen slänga mig på soffan och se på GG!



Senare ikväll kaffe iallafall med Emilia


300511

Helt vanlig måndag bakom. Jobb och så vidare.
Och vet inte för hur månte gången jag måste säga att jag hatar då man pratar om mina saker vidare till någon annan, inte för att den som fått veta skulle vara så stor skillnad, men fan jag kan ju säga det själv till personen om jag vill? Ojoj, att man inte har något annat att göra än att skvallra vidare.

Nu skall jag se GG och vila lite!



290511

Trött, tröttare, tröttast. Så känner jag mig.
Igår var det roligt, men jag for redan till Fanny 2-tiden och bra så. Fick sova lite längre iallafall.
Idag har vi vaknat där 11, Fanny for till jobbet halv 1 och jag och Janina har bara lugit i sängen från halv 1 till halv 5 tills Fanny slutade jobbet. Gud så skönt. Just var jag en stund hos Eve & Niksu, och nu skall jag äta och gå och sova länge!

Janina laddar antagligen upp bilder senare på sin blogg.


Väntar bara på att vi sätter upp hängmattan på gården, så jag får sova i den, bäst!


party lördag!

Nu är vi hos oss med Niksu. Skall snart i duschen och sen börja fixa oss.
Först kommer vi fara på Lottas examensfest och efter det till White House på förfest. Därifrån kör vi sedan lite utgång i Vasas nattliv.



Denna bål ska vi laga idag hos Fanny!

280511

Myskvällen igår var super, fast jag var totalt slut.
Fannys söta mamma lagade svampar och ugnspotatis åt oss. Vi såg en film (MILF) som var skit, så jag sov då en stund. Senare på kvällen låg vi bara i sängen och talade.


BIORUMMET


270511

Igår hade jag en skön dag. Jobbet, ooch så var vi på Subway med Gabi & Eve, och senare for vi till Lotta. Hos Lotta såg vi bara på OC och slöade. Senare for vi till GW och hälsade på Fanny och tillslut for vi till Lottas villa i bastun! Gud så skönt. Hade alltså en toppen dag...

som har fortsatt idag, har jobbat som vanligt och nu är jag i stan. snart kommer Fanny och hämta mig och Niksu. Ikväll blir det mys på White House med Fanny, Niksu, Gabi & Janina. Bäst ♥


250511

Helt toppen vecka hittils!
Har varit förvånansvärt pigg, och annars har allt varit bra.
Idag efter jobbet var jag till banken och skötte lite saker och sedan till Sisustus Inn, och så avslutade jag med stan och Fanny ♥
Köpte ett par skor till studenten från Andiamo och så satt vi på kaffe på Wayne's, super härligt ute i solen.
Helgen är också så gott som planerad, kunde inte bli bättre nu!




FANNY


TISDAG

I vanliga fall hatar jag tisdagar tycker det är värsta dagen på veckan. Helgen har just varit och man vet att det är ett tag ännu tll helgen. Och jag är oftast som tröttast alltid på tisdagar. Men idag har min tisdag varit bra, har varit hur pigg som helst då jag gick och sova klockan 9 igår, och spinning passet var super som vanligt på tisdagar, jag rekkomenderar verkligen Jenni Vähämaas spinningar, bra musik och fiilisen på top!
Ikväll har vi lagat hemgjord pizza och nu skall det bli film, bara vi får denhär playkkarin fixad...  Hyrde en film som såg super bra ut!
Sen tar vi natten, och jaa jag befinner mig på handelsesplanaden.
Ha de bra, puss! ♥


 


240511



Gymmet på spinning nu med Eve!


BP

 

Hittade beachparty bilder, på Oliwer's Inn hemsidor.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN...

... Till min syster som fyller 17 år idag! ♥




puss


230511

Lördagen var super, bästa på länge. Hade faktiskt super roligt!
Igår tog vi det bara chill, åt gott, sov och såg på film.
Idag har jag bara jobbat, dagen har gått såå fort, och nu skall jag börja laga mat.


pasta är vad som står på menyn!



AMARILLO




enda bilden jag lyckades ta igår!


210511

Godmorgon! :)
Vaknade just, ganska tidigt med tanke på att det är lördag. Var just uppe och åt morgonmål, talade på samma med Gabi. Nu ligger jag i min säng och latar, tänker ta en powernap ännu och bara njuta av den soliga morgonen. Idag känner jag på mig att det kommer bli en bra dag, eftersom gårdagen inte var en av de bästa.

Min plan är att sova lite, hämta saker från mamma, fixa mig, fara till tvillingarna i Gerby, på sommarfest från jobbet och senare krog!
Lovely saturday!






sommar ! ♥


0:44

Fick äntligen träffa Krisu & Olli, men speciellt Fanny ♥

Har haft en skön fredagskväll först på Amarillo med tjejerna (Lill, Eve, Niksu, gabi, Laura, Salla, Annika & Tiia). Åt gott och skrattade mycket.

Senare hämtade jag först Olli och senare Krisu. Träffade också Janina en sväng.

 



finns alltid här för dig!
and i hope you know it ♥


200511

Har stigit upp på fel fot idag. Har varit så jagvetinteens hela dagen. Stressande på något sätt, men vet int varför?
då jag slapp till gymmet fick jag iallafall glömma stressen en stund. Var med Eve på spinnbodypump. Nu är jag hemma och skall fixa mig inför kvällens middag på Amarillo!




bild från abikryssningen, den gör mig på lite bättre humör!


HAPPY



Idag fick man veta studentresultaten, och jag är alltså student!
Har nog vetat de sådär, men känns ändå lättande nu.
JEE!
Hittade ännu till en studentklänning just, kunde inte bli bättre! =)



jag har en söt kusin



Min kusin (Krisu) hade ansökt om ledigt från armen den dag, då när jag blir student.
De hade inte tänkt ge honom ledigt, de hade bara sagt "det räcker inte som orsak om det är kusin", så hade Krisu svarat "men hon är som min syster!". Så nu slipper min kära kusin också på min studentfest, jee!
Och jag saknar honom så mycket också, ihelg träffar jag honom!







16:10



Någon som har bra tips på var man kan få sminket fixat fint?


180511

Halåå!
Märkte just jag inte bloggat på ett tag, men dagarna går så fort. Varje dag jobbar jag, oftast från halv till halv 3. Och på kvällarna är jag och Eveliina oftast på gymmet bara.
På fredag var vi på Ollis och så på Finlands match, och på lördag var vi på förfest i stan och sedan drog vi till Ollis för att se på Eurovision och senare fortsatte vi till Fontana. Inte har jag så mycket annat och berätta.

Nu är mitt enda problem att jag inte har någon studentklänning ännu! iik. Men idag skall jag gå och se lite runt, fast jag tror jag inte kommer hitta någon ändå så..

Och kommer fortsätta blogga mera nu!




På lördag hade också West Coast Vikings uppvisningar på Variska, Gold (mitt lag) var tyvärr inte med, så vi hjälpte annars bara till där.


21:45

Har haft en fin dag med underbara Lotta, och har fått prata igenom mycket med henne. Det känns alltid lika bra.

Befinner mig i stan, snart byter jag om och går och sover.
Ha det bra alla! :)

090511

Back in business.
Lördagen var helt okej, fast lite folk var det på Fontana iallafall. Med Vasas andra krogar vet jag inte. Sov länge på söndag, och sedan hängde jag hos Gabi en stund bara. Vi for och äta med Jonne & Aksu också. Senare bjöd jag min kära mamma på mat vid Rosso. Efter det låg vi från 5-8 och vilade. Inatt sov jag hos Eve & Niksu, och kommer tillbringa nästa natt där också!


snart blir det kanske picnic med Lotta! ♥


070511

Hej!
Vaknade just hos Gabi, har sovit så gott. Nu skall jag chilla en stund, sedan blir det duschen och fixning. Klockan 13 skall jag på mommos 75-års kalas. Därefter blir det att fara till Gabis ett bastuutrymme i stan, och senare utgång. Wihuu!

Bruno Mars - The Lazy Song

 

härlig låt,

godnatt!


cold

Usch vad kallt jag har.
Kvällens träning var bra, fast gillade inte alls spinning ledarens musik. & Med dålig musik går timmarna långsamt. Bäst tycker jag själv det är då man spelar partymusik, exakt så som de var på gårdagens spinning. Man vill bara träna ännu mera!
Efter spinningen gjorde jag ännu muskler i en halvtimme.
Snart blir det bastu för att vila ut kroppen.

Yihaa, 2 arbetsdagar och sedan helg!




& vill önska mina gamlisar en bra resa till Magaluf, kom levande hem ;)

040511



Får nå fel då alla jomar med allt.
Nu tänker jag iallafall slita mej till gymmet på spinning!

Kolla linken, usch, förstår inte...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/pohjalainen-aiti-syytteessa-vauvansa-tapon-yrityksesta-/art-1288386791689.html



030511

Är så trött. Sov jätte dåligt förra natten. Vaknade först 05:55, och fick super bråttom, så perus jag. Iia hämtade mig 06:15. Huh. Jobbade en halvtimme övertid, eftersim jag måste jobba in lite. Då jag kom hem pustade jag ut en stund, åt lite och sedan drog jag till gymmet på spinning med Laura & Annika. Efter gymmet var jag så nöjd, känns alltid lika bra efter ett tungt pass. For till Eve & Niksu en stund, och sedan på Gold träning. Såg just salkkarit och nu tar jag natten.


Tänkte bara meddela min ipod är död :(

Trodde jag hade tappat den, men hittade den iställe med vattenskada i en träningspåse!


020511

Hej!
Jag hade en super bra valborg, vi började med förfest hos Salla. Lärde känna många nya människor också. Vi grillade, och tog sedan taxi till Hoviska. Där fanns typ ingen, så vi for in till stan och hängde på El Gringo en par timmar. Sedan stod vi i Fontanas kö en halvtimme kanske. & De var så jävla kallt. Men på Fontana hade jag helt super roligt, roligast på länge. Tack ALLA som gjorde min kväll! ♥ :)

Igår tog ja det lugnt, orkade inte ens dra mig till stan. For istället till Juha på kvällen och hängde där många timmar. Fick skratta iallafall!

Idag har jag jobbat, dagen gick super snabbt. Efter jobbet har jag bara sovit i Niksus säng. Fått tillbaka univelat iallafall nu. Hoppas jag somnar lika snabbt ikväll!





RSS 2.0