Just nu

Befinner jag mig i frissan, får hoppas mitt hår blir bra!


och jag går i dagar i tröjan du hatar



Idag har jag:

* varit på Body
* träffade också Ellen på gymmet, och hängde med henne en stund, var kul och se henne ♥
* lagat mat


Nu skall jag snart gå till Prisma en sväng, och sen träffa Gabs :D

Morgonmål


30 MARS

Godmorgon!
Skulle haft jobb idag, men min chef skickade att jag inte behöver komma och får fortsätta min sömn. Skönt :)

Igår jobbade jag, var med Salla, Eve och Gabi. Vi körde runt och gjorde inte riktigt något speciellt. Senare for vi och hälsade på Mäky. Hängde där en par timmar och sedan var klockan redan 21 så vi körde ännu runt lite och for sedan hem.

Nu på min lediga dag funderar jag på att stiga upp, fast jag inte alls har lust. Men är inte trött heller mer, laga ett gott morgonmål, cykla till stan till LL på kanske body och sen ännu träna på gymme. Men får se.


22:54

Fick en frissatid till lördagmorgon, så före det kommer man inte se av mig värst mycket! Tur är det bara några dagar tills dess.

Nu är det sängen som kallar... Skall till jobbet till klockan 9, så skall försöka somna nu 11 så jag hinner sova 9 timmar. Försöker sova det varje natt, man är så pigg då man vaknar :)
Godnatt!


28 MARS

Jag har jobbat idag 9-15. Kommit hem och ätit. Anledningen till att jag var så arg igår, var för jag tänkte att skall försöka få mitt hår lite ljusare. Mitt hår blev GULT. Ska aldrig i hela mitt liv färga med butikens färger nåmer. Mitt hår har aldrig varit såhär fult! Till lördagen har jag som tur bokat en frissatid, så får hoppas det blir bra då.


Nu skall jag vila en stund, och får se vad som häner senare, tänker inte visa mig någonstans "ihmisten ilmoilla" iallafall förrän på lördag, utom på jobbet vart jag måst fara...


Såhär skall de ju se ut ungefär!

 

 




X

Jag är så arg, skulle ha lust och skrika ut alla svärord som finns. Inte för att de hjälper något. FAN!!!


*


27 MARS

Godmorgon!
Vaknat klockan 10 idag, ätit morgonmål. Nu skall jag dra iväg till gymmet för att springa, göra muskler, och försöka fara till infrabastun, om det skulle kännas bättre idag =)


Infrabastu

Idag har jag inte gjort så mycket speciellt.
Varit en sväng till Säde med Salla, hemma, sett på TV, varit på Bodyattack, vibratrim, crosstrainern 20 minuter, i solariet, infrabastun och massagestolen.

Har på senaste tiden då jag varit i infrarödabastun fått efter sådär 5 minuter att det börjar värka i övreryggen, ungefär vid skulderbladen. Det tar riktigt som ont. Vet inte alls vad det beror på. Men idag efter 15 minuter kunde jag inte sitta längre eftersom jag fick sån värk. Det lättar genast då jag stiger ut ur bastun. Vet någon vad det kan vara?

Nåjaa nu senare ikväll har jag bara sett på salkkarit, och ätit kvällsbit.
Är så trött nu så skall riktigt just gå och sova.




Sista måndagen i mars

Idag har jag ledigt från jobbet. Så har sovit länge, ätit morgonmål och nu har jag fixat mig. Skall läsa en stund och sedan gå ut och gå en stund. Ikväll blir det Bodyattack på gymmet med Emilia. Mer planer har jag inte.



Sunday

Denna söndag har varit skönast på länge. Har haft så bra feeling.

• Sovit länge
• varit med Salla
• hälsat på Fanny på jobbet
• varit hos Lillis
• ätit god mat(lövbiff, klyftpotatisar, sallad)
• chillat på soffan med tidningar
• varit hos Laura med Salla och Gabi
• varit en sväng på ABC
• hämtat kära Vanessa från bussen som kom till stadshuset

Jag har hunnit med ganska mycket eller hur?! :)

Nu skall jag läsa mer tidningar och sedan gå och sova. Ser framemot nästa vecka, då händer en massa roligt.


25 MARS

Det är redan slutet på mars, oj vad tiden går fort!

Igår var vi hos Fanny. Vi lagade god mat med Laura och Lillis, hemlagad pizza och sallad. Senare kom Salla, Tiia, Jaana, Eve, Krisu, Olli och Jonas dit. Hoppas jag inte glömde någon. Killarna kollade fotboll och vi hade förfest. Jag, Eve, Fanny och Laura var nyktra. F&L kom inte ut, men vi for ut med Eve och de andra. Hade en super rolig kväll på Fontana och träffade en massa härliga vänner och bekanta. Min och Eves kväll slutade en halvtimme före Fontana stängde, så vi hoppade i bilen och for iväg, kastade Eve hem, och någongång halv 4 tiden var jag själv i sängen och sussade sött.

Idag har jag sovit ut länge, till halv 1. Ätit ett gott morgonmål, duschat och fixat mig. Nu är jag i soffan och har det skönt.


I'll be there for you

Kom just hem, nu är jag trött. Idag har jag jobbat, efter jobbet drog jag till Gabis lägenhet var vi åt och hängde. Sedan drog vi ut på ett litet äventyr som förblir hemligt. Nu är jag äntligen hemma i min säng.
Skall kolla salkkarit från nätet och sova ut sååå länge imorgon. Så ring inte mig före 12! :D



23 MARS

Godmorgon.
Sovit gott, nu skall jag snart till jobbet. Skönt att det är freeedag!


Godmorgon....

Gud, klockan är 4, någon minut före. Nu skall jag just stiga upp, klä på mig, fixa smått och kanske kasta i mig något om de går. Ögonen rinner för att jag är så trött ännu. Men nog skall de gå. Minns inte helst sist när jag har måstat stiga upp såhär tidigt senast. Kan inte kalla det tidigt utan mitt i natten!


6 timmar

Ja om 6 timmar skall jag redan vara pigg och kry. Jag är ingen morgon människa och min väckning är klockan 0400. Fyyyyyy. Men allt för en av mina bästa vänners skull <3

Nu skall jag sova, godnatt!


Sunshine

Idag har jag varit till mitt gamla gymnasium, Vasa gymnasium för att söka in till skolor. Nu har jag fått det fixat. Jag har också lagat mat, suttit ute i solen och läst tidningar och så var Salla här nån timme. En helt skön onsdag, med andra ord. Nu funderar jag på vad jag borde göra...


GODMORGON


21:54

Idag har jag:

• Varit på jobbet
• Hemma och funderat på skolor vart jag skall söka in, och söka in det skall ja göra imorgon
• Varit på länk
• Varit hos min Mummi i flera timmar och har haft så roligt med henne
• Nu är jag hos pappa och det är alltid lika roligt då Vanessa är så glad då jag kommer



Just nu: Helsingin herra


Bloggtorka

Har inget att berätta eller säga nu just. Har inte heller någon inspiration för att blogga just nu. Har haft en helt ok måndag, men nu skall jag äta kvällsbit och gå och lägga mig.


19 MARS


Härliga väder!


17 MARS

Godmorgon!
Varför vaknar jag alltid såhär tidigt på en lördag? Klockan är ju bara 9 :(

Nu skall jag försöka vila en stund ännu..


X

Idag har jag haft en rolig fredag. Varit med Gabi hela dagen, och vi for till Salla var Laura också var. Vi åt mat, talade en massa, såg på TV och Laura fixade mitt hår super fint. Kom till pappa halv 10 tiden, och nu ligger jag bara i sängen. Igår gick jag först och sova klockan 3 så nu är jag död. Vi talade med Gabi&Salla igår till klockan 2 på natten och tiden gick så fort.

Jag har så fina vänner <3


16 MARS

Dagarna, veckorna och månaderna går så himla fort! Det är nu redan mitten av mars! Helt ofattbart. Hittills har jag haft ett helt toppen år!
På onsdag var vi och kollade Sportis match i Office, de vann och det for vi ut och fira, med en hel massa andra! Kvällen började hos på Office, sedan till Gabi, Hullupullo och Amarillo!


















Lite suddiga bilder!


Igår gjorde jag ingenting, annat än var hela dagen så gott som med Gabi, Salla och Laura.

Nu har jag just duschat och skall fixa mig lite, det är så fint väder ute, så får se vad jag gör idag :)

XXX

Har haft nästan hela dagen ont i huvudet, men bestämde mig för att ändå slita på bodystep. Det blev genast bättre då man fick frisk luft, gymmet hjälpte också. Bodysteppen var atlethic, så det var den "tyngre" versionen, men programmet var roligt och timmen gick snabbt!

Nu skall jag snart i bastun och ta det lugnt och sedan kolla salkkarit.
Imorgon till jobbet!



13 MARS

Idag har jag ledigt!
Dagen började jag vid hälsocentralen, lämnade tillbaka kryckorna och var på blodprov. Då det var klart kom jag hem, åt morgonmål och drog till gymmet. På gymmet var jag på spinnbodypump. Har fått så mycket sämre muskler än vad jag haft förr. Så nu skall jag börja träna mer muskler och försöka fara helst en gång i veckan på pump.

Nu skall jag bara njuta av min lediga dag med GG.



X

Idag har jag inte gjort så mycket annat än jobba, sett på GG, och varit på gymmet. På gymmet var jag på Bodyattack med Fanny, Emilia och Anna. Det nya programmet var super roligt! Efter attacken sprang jag ännu en halvtimme och sen var jag på vibratrim 10 minuter.

Har just kollat salkkarit och nu ligger jag i sängen. Missade sportis match, men de vann!!! Surt att inte ha biljett till onsdagens match, säljer någon en?! :D plan B är iallafall att kolla matchen på Office.


JUST NU


Villabilder
























GODMORGON

Nu äter jag morgonmål och skall snart dra till jobbet, segt att vakna idag...


SÖNDAG

Hejhopp!
Har haft en skön men ändå rolig helg bakom mig,största tacket går till Fanny, Gabi och Salla.
Idag vaknade jag vid 11-tiden på mitt favorit ställe, Fannys villa på loftet vid "mitt" ställe att sova på. Där sover jag överlägset bäst, vinner till och med min egen säng! Nåja utvilad som jag var steg jag upp, tillsammans med F&S vi slappade till klockan 16, körde in mot Vasa, kastade hem Salla och for till Fanny. Där var jag resten av kvällen med Fanny och Gabi. Kom just hem och nu kastade jag mig i min säng. Senast 11 skall jag börja sova.

Hoppas ni haft en lika bra helg!
Nu här framöver på våren har jag så mycket roligt att se framemot, wohoo! :)


Villaliv

Denna lördag har jag varit hos mommo och moffa hela dagen, senare shoppat mat med Fanny i Lidl, Minimani och Prisma, måste besöka alla butiker för att få vad vi behövde.

Nu är jag iallafall på Fannys villa med Salla och självklart Fanny. Vi åt just god mat och nu ser vi på TV.
MYSIG LÖRDAG! <3


GODMORGON


The voice of Finland

Halåå.
Jag är hos Fanny och vi har idag ätit lite gott och sett på the voice of Finland med Fanny och Salla.

Det fanns många bra med till exempel Sara Aalto var så duktig, men min och Fannys absoluta favorit var självklart KRISTA!!! Hon är ju så jävla bra och hon gick inte vidare, vafan? Blev helt shockade och Mike gjorde så fel val! Faaan vad tänkte han med?!? :(
Nu är vi verkligen besvikna.

Nåja, snart blir det att ta natten... Lite TV först bara.


Just nu


17:09

T R Ö T T.
Såg just en film med Gabi & Fanny. Den var inte så bra. Nu har jag såååå sjukt i huvudet, skall ta en tablett just. Nu inväntar vi Olli hit och sen skall vi till Lidl och köpa något gott.


Just nu: morgonmål


GODMORGON

Vaknat just, hjälpt Fannys bror Matta med att få fast ett bandage på Baloo. De har opererat bort en klo av Baloo, så nu måste man hålla på och byta bandage, sätta på en såndär skyddssak då man går ut och går med honom osv. Kan säga att det inte är världens lättaste då han inte kan vara stilla.

Ska ligga själv i sängen ännu till halv 10, kom just tillbaka hit. Då jag stiger upp skall jag äta morgonmål och fara till gymmet på Body.
Later!



Just nu


*

Blev inget morgongym idag, utan Laura kom till Gabi.
Istället skall jag fara snart med Fanny. Vet inte ännu om det blir step eller inte med min fot, då den inte är frisk ännu helt, får se.


Senare ikväll blir det att se på film häs hos Fanny och sånt mysigt!


gammal bild!


8 MARS

Godmorgon!
Just vaknat. Men är ändå så trött äännu. Tror jag skall föröska sova en stund till, sedan äta morgonmål och dra till gymmet med Gabi, på bara gymträning då det går så dåliga pass idag från morgonen.
Lite tråkigt inlägg blev det, utan bilder :)

10:56

Har fått många kommentarer över vilken serie jag skall börja se på. Det flesta har kommenterat att Pretty Little Liars, så tror jag kommer börja se på den till nästa!
Tack för alla svar! :)
Har funderat på att skriva hit på bloggen vilka dagar jag skall fara på gym, och på vilket pass eller om det bara blir gym. Som en "träningsdagbok" som motiverar mig att fara dit, också de dagarna då jag inte har någon motivation alls.
image description
sötnos

spread a little light

Idag har jag inte gjort något vettigt alls.
Sett på GG hela dagen, och bara tagit det lugnt. Snart skall vi med Eve fara till Gabi. Vill också på spinning ikväll, men vet icke om jag borde vänta tills imorgon, då jag ändå är på sjukledigt ännu denhär dagen. Har gått på min fot lite idag och den är mycket bättre, tur var det inget värre! Så kryckorna kan jag föra tillbaka! Tror foten bara stött sig ordentligt eller blivit lite sträckt.
Skall iallafall bli skönt att hänga med E & G. Det är två så härliga personer ♥

Ikväll kommer jag dra till en annan härlig person, Fanny. Där kommer jag bo resten av denna vecka medan hennes mamma & pappa är i Alperna, tror jag det var. Kommer bli så roligt att se henne, eftersom jag inte hunnit umgås med henne mycket på senaste.


TRE FAVORITER


GODMORGON





Hjälp :D

Har snart sett färdigt GG, och vill börja se på en ny serie sedan genast! Men jag har ingen aning om vilken. Så om ni är snälla nu som har sett mycket på serier/ eller har nån bra att rekkomendera så lämna gärna en kommentar under och berätta vilken serie ni tycker är bra och varför. Blir glad för svar :)

Och sådär btw har jag inte hunnit svara på era kommentarer ännu, men gör det antagligen imorgon.


Just nu

Ligger jag i sängen och är trött, fast jag sovit mycket, jag vet.
Tror foten blivit lite bättre också, men kan fortfarande inte sätta tyngden på den. Om nacken kan jag däremot inte säga samma, jag vet inte om det beror på kryckorna eller vad, men högra sidan av halsen/ nacken är grymt sjuk. Har aldrig haft något liknande förr.

Denna dag slutar ändå bra i nya lakan! Den känslan är bäst då man skall och sova och har bytt nya lakan. Mamma hjälpte till, tack <3


Powernap

Kom just hem från mommo och moffa. Var där i en par timmar med Choko. Läste tidningar och åt mat där. Choko är alltid lika ivrig då hon slipper dit, eftersom att hon vet hon kommer få nå gott. Som idag också. Det är fint väder ute, men jag kan ju inte själv njuta av det riktigt.

Har sovit så dåligt de senaste nätterna, så nu skall jag ta en tupplur. Så skönt. Plus att då jag vaknade idag hade jag sjukast nacke någonsin, i duschen kunde jag inte ens böja på den bakåt...


6 MARS

Halå. Idag har jag vaknat upp 0800. Hoppade snabbt i college kläder och for till hälsocentralen. Där var jag på röntgen och hos en läkare. Någon spricka/sträckning syns inte till så ja har antagligen slått foten bara hårt.

Nu är jag hemma och äter morgonmål, som består av en smoothie och så läser jag vbl.
Snart skall jag hoppa i duschen och fara till mommo och moffa, för att inte måsta vara ensam hemma hela dagen!





sjukledig

Nåjaa nu har jag varit på hälsocentralen och visat upp min fot. Det kan vara någon spricka eller så är den sträckt. Får veta imorgon då jag skall dit på röntgen genast från morgonen. Ååh, suck.
Nu har jag iallafall kryckor, har aldrig haft det förr.

Min kväll kommer fortsätta med salkkarit och kvällsbit.

Hoppas på en bättre dag imorgon, denna vecka har iallafall börjat så jäkla dåligt.

5 MARS

Halåå!
Helgen har varit och farit och den var helt bra. På fredag var vi hos Laura, och så var vi till Ishallen och kollade på en match. Senare var vi ute och körde med Salla, Laura, Annika och Tiia. Det hände en massa spännande under den resan, och nångång klockan 2 var jag hemma.

På lördag var vi först hos Laura, sedan till Happy Barrel, därifrån for vi till Gabi, och vidare till Fontana. Hade roligt först, men mindre roligt på Fontana. Nåjaa slut snackat om det.


 


Igår var vi och åt på Amarillo, hängde med Laura, Salla, Annika, Tiia och Gabi, och var på kvällen till ABC på kaffe. Så en helt bra söndag med andra ord :)



Idag har min vecka börjat på sämsta möjliga sätt.
Först börjar det med att jag sover super dåligt, ser ännu på klockan där 2-tiden. Efter det somnar jag men vaknar hela tiden med jämna mellanrum. Då jag skall stiga upp 7 är jag dödstrött. Äter lite, och cyklar till jobbet. Dagen går rätt så fort, och jag känner inte av tröttheten. Slutar 13.15 och hoppar på cykeln hem. Kör först nästan på en gubbe, fick cykeln stannad i sista sekund. Pinsamt. Jaa det är super halt ute. Sedan är jag nästan hemma, så flyger jag ordentligt omkull med cykeln och ser bara då min baby (Iphonen) flyger upp i luften å ner på asfalten. Det kom 2 stora skråmor på skärmen, men då jag tar bort skyddsplastet är skråmorna bara på de som tur! Så den klarade sig sist och slutligen oskadd. Tänkte att allt är bra, ända tills jag är hemma och märker jag inte kan gå på min vänstra fot! Gud de tar så ont, blir antagligen att besöka sjukhuset idag då... FAN!
Jag som hade sett så jäkla mycket framemot dagens bodyattack, men får se om de blir kryckor istället. Ingen kan förstå hur sur jag är.



såhär känner jag mig nu...

3 MARS

Idag har jag sovit ut länge, och vaknat upp först halv 12!
Då lagade jag ett gott morgonmål och gick tillbaka och låg i sängen en stund. Nu skall jag ladda upp hit lite bilder från Tuuri och Lauras lägenhet. Sedan skall jag dra på mig ytterkläderna och dra på en långlänk med Choko i det fina vintervädret!


























Lite detaljer från Lauras lägenhet.
Hon har en av de mest hemtrevliga lägenheterna jag vet! Det är så fint där.



























Nu skall jag ut och njuta av det fina vädret! ♥

01:59

Har haft en så spännande fredagskväll! Ojoj.

Nu är det bäst jag går och lägger mig.
Godnatt!


2 MARS

Idag har jag vaknat i Köklot. Ätit där, chillat. Åkt hem, sett på då Baloo lekte med Elli och sånt.
Nu är jag hos Gabi på skolhusgatan och vi var just och åt. Om en stund ska vi väl till Laura, och senare vet jag inte vad som händer. Men knappast något så speciellt.
Laddar upp bilder, bara jag får dem på datorn först. Suuuuuck, det är så jobbigt :D

00:49

Nu just är jag i Köklot och har det mysigt. Snart blir det väl att börja sova och sova ut länge imorgon.

Godnatt! :)


1 MARS

Godmorgon!
Idag vaknade jag klocka 10, setg upp och stekte ägg och bacon till mig själv.
Efter det har jag bara slappat framför soffan och sett på Gossip Girl, som är så himla spännande just nu!
Så tror jag skall dra mig tillbaka till soffan för att se på det. Jag har först jobb på måndag igen, så nu njuter jag för fullt!




RSS 2.0